image

Dreeslaan 18

2641 TK Pijnacker

Ma - Za 8.00 - 18.00

Zondag gesloten

Diensten

Aanleg sedum/groendak klimaatbewust en groen!!

Hovenier Vincent biedt ook de diensten aan voor het aanleggen van sedumdaken ofwel groene daken. Kwalitatief goede sedummatten maken het makkelijk om een sedumdak al snel dicht te laten groeien. Een groen dak biedt veel voordelen zoals: - een betere water retentie ( het hemelwater kan beter afgevoerd worden) - Luchtzuiverend Een isolerende werking in huis, de houdbaarheid van het dak is langer. Mooie uistraling ( mens wordt nu eenmaal blijer van groen dan van grijs! Groene daken maken onderdeel uit van klimaatbestendig bouwen, het heeft een toekomst! Daarom bieden de meeste gemeente dan ook subsidie aan voor de aanleg van een sedumdak. Kijk voor meer informatie op de site van jouw gemeente!

Tuinontwerp

Het tuinontwerp, Het begin van elke nieuwe tuin, iets vernieuwends, iets totaal anders. Na een oriënterend en vrijblijvend gesprek met de klant maakt ‘Hovenier Vincent’ een tuinontwerp  die later in de praktijk, in de aanleg, werkelijkheid kan worden. Hovenier Vincent maakt gebruik van een digitale manier van ontwerpen via het PC programma Helixcad, zo kan je met meer diepgang en effecten in het ontwerp, een nog realistischer beeld schetsen van hoe de toekomstige tuin er uit moet komen te zien.
Wensenlijst
Uiteraard zal het ontwerp naar uw wensenlijst gemaakt worden, helemaal naar uw smaak, naar uw beeld. Het ontwerp kan gebaseerd zijn op nieuwe tuinen (nieuwbouwwijk), maar ook als het om bestaande tuinen gaat en u heeft bepaalde wensen voor het behouden van bepaalde aspecten, is er voor mij altijd ruimte om dat in te passen in het tuinontwerp.
Enkele voorbeelden van onze ontwerpen

Onderhoud

Wat is er mooier om jaar in, jaar uit te genieten van uw tuin. Elk seizoen heeft de tuin zo z’n eigen gezicht, een tuin leeft en brengt onderhoud met zich mee. Een tuin vraagt altijd om aandacht. ‘Hovenier Vincent’ is zeer ervaren en gedreven, of het nu gaat om het onderhoud van particuliere tuinen of bedrijventerreinen. Om het u nog makkelijker te maken kan er ook een onderhoudsabonnement worden afgesloten. Bij ‘Hovenier Vincent’ kunt u aangeven dat u graag periodiek over de onderhoudsdiensten aan uw tuin wilt beschikken. Samen maken we met u afspraken over vaste periodes, weken of dagen dat de onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin worden uitgevoerd. Het grote voordeel van deze onderhoudscontracten is dat u nooit meer omkijken heeft naar het onderhoud van uw tuin. Altijd een mooie tuin, altijd genieten in de tuin, ieder seizoen, ieder jaar opnieuw.
Hieronder enkele voorbeelden van tuinonderhoud

Geef je tuin ook een opknapbeurt van Vincent

Neem contact op