Ik ben Vincent van Boheemen

 

Over Hovenier Vincent

‘Hovenier Vincent’ is het bedrijf van Vincent van Boheemen: een enthousiaste, vakkundige en gedreven hovenier uit Pijnacker

Mijn passie voor tuinen begon al toen ik vier jaar was. Op latere leeftijd heb ik verschillende tuinopleidingen gevolgd en diverse certificaten gehaald op het gebied van bomensnoei en algemeen snoeiwerk.
Daarnaast heb ik acht jaar ervaring opgedaan bij een ander hoveniersbedrijf gevestigd in Leidschendam.

In september 2014 heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te richten. Binnen mijn bedrijf streef ik naar een hoge klanttevredenheid en goede communicatie met de klant. Mijn motto is om mijn passie voor tuinen over te brengen naar uw tuin.

Neem een kijkje op mijn website en neem gerust contact op voor uw vragen, ideeën of een vrijblijvende offerte.